Akademikro Blog

İnsan kaynaklarının eğitimi

İnsan kaynaklarının eğitimi

İnsan kaynakları eğitimi, sizi firmaların peşinde koşan çalışandan, peşinde koşulan yönetici adayına terfi ettirebilir. Akademikro eğitimleri ile siz de kariyerinize çağ atlatın.

İnsan kaynaklarının önemi

Şirketler, çalışanlarına yaptıkları yatırımların ölçüsünde ayakta kalıp varlıklarını devam ettirebilir. Günümüzün başarılı işletmelerinde iş gücünün yapısını ve insan kaynaklarını, ülkenin ya da bölgenin kısıtlı özellikleri ve iç pazar sınırlamaz. Global pazarın her gün artan rekabet ortamı sayesinde kaliteyi ve gelişmişliği hedefleyen  şirketler daima ön plana çıkar. İşte bu yüzden ürün kalitesini ve hizmet üstünlüğünü hedefleyen şirketler bunu ancak doğru iş gücü; yani işini doğru yapan kadrolar ile yapabilir. İnsan gücünün niteliği, rekabette de üstünlüğü getirir. Bu yüzden üst yönetime ve insan kaynaklarına önemli iş düşer.

İnsan kaynakları sertifika programı

İnsan kaynakları alanında eğitim veren sertifika programları, işe alımlarda yani işe kabul yönetiminde bir İK’cı olarak elinizi güçlendirir. Bu tip programlar ile ihtiyaç duyduğunuz insan gücünü, ücret yönetimini, personel verimliliğini ve personelin kariyer planlamasını daha kolay düzenleyebilirsiniz.

Eğer yeni mezun bir insan kaynakları uzmanı iseniz iyi bir kariyer planı yaparak insan kaynakları sertifika programları ile rakiplerinizin önüne geçme şansınızı artırabilirsiniz. İnsan kaynakları eğitiminde edindiğiniz teorik ve pratik bilgiler sayesinde kısa sürede geleceğin yöneticisi olabilirsiniz.

Akademikro ile geleceğinize yatırım yapın

Kurumsal ticari yazılım alanının en deneyimlisi ve en hızlı büyüyen ismi Mikro Yazılım, yılların bilgi ve deneyimini, eğitim portalı Akademikro aracılığıyla kendisini ve kariyerini geliştirmek isteyenlere aktarıyor. İstediğinizde istediğiniz platformdan erişebildiğiniz Akadmikro’da, Temel Düzey dahil 9 farklı alanda uzmanlık eğitimi yer alıyor. Siz de Akademikro uzmanlık sertifikası sahibi olarak 100 binden fazla Mikro Yazılım kullanıcısından biri olabilir, verimli ve etkin bir öğrenme süreciyle iş hayatında sizi öne çıkaracak kalifikasyonlara sahip olabilirsiniz.

Akademikro eğitimleri size ne fayda sağlar?

Akademikro’nun 700’ün üzerindeki online eğitim içeriği, 300 saati aşan bir eğitim süresi sunuyor. Online sınavlar ile uzmanlık sertifikası edinebildiğiniz platformda başlangıç eğitimleri ile beraber farklı kategorilerdeki onlarca eğitimi tamamlayarak finans ve ERP süreçlerini kapsayan birçok teorik bilgiyi edinebilir, bu bilgileri Mikro Yazılım programları tarafında da pratik ederek iyice öğrenebilirsiniz. Akademikro eğitimleriyle farklı ticari ve ERP yazılım üreticilerinin ürünlerini de kullanabilecek bilgi düzeyine erişebilir, alacağınız sertifikalarla bu bilgiyi de belgelendirebilirsiniz.

11 Ağustos 2020