Akademikro Blog

İnsan kaynakları ve kariyer

İnsan kaynakları ve kariyer

Türkiye’de her alanda kalifiye çalışana ihtiyaç var. Bu alanların başında ise insan kaynakları geliyor.

İnsan kaynakları eğitiminin önemi

İnsan kaynakları alanında yetişmiş, profesyonel çalışan bulmanın gitgide zorlaştığı bir dönemdeyiz. Bu sorunu gidermek için başvurulacak en anlamlı çözümlerin başında insan kaynakları eğitimlerinin sıklaştırılması geliyor. Alanında uzman kişilerin verdiği insan kaynakları eğitimlerine katılarak siz de sektörün ihtiyaç duyduğu çalışanların arasına katılabilirsiniz.

İnsan kaynakları sertifikası ile neler yapabilirsiniz?

Alacağınız insan kaynakları sertifika programı ile kariyer hedeflerinize ve hayalini kurduğunuz işe ulaşabilirsiniz. İnsan kaynakları sertifika programı ile, insan kaynakları yönetiminin temellerini öğrenebilir, insan kaynaklarının şirket yönetimindeki kilit rolünü kavrayabilir, bu alanda ilerlemek için ihtiyaç duyduğunuz teori ve pratiği bir arada elde edebilirsiniz. İnsan kaynakları eğitimi, size aynı zamanda insan kaynakları sistemlerini detaylı şekilde öğretir ve gittiğiniz işletmede bu sistemleri kolaylıkla kurma becerisine sahip olmanızı sağlar.

Bir İK uzmanı olarak şirketinize katkınız nedir?

İşletmelerde günlük iş akışı içinde yaşanan birçok olay, insan kaynaklarını ilgilendirir. İnsan kaynakları uzmanı, sadece personel ve özlük işleriyle değil, insan kaynakları alanındaki  yasal gereklilikleri takip etmekle, işe alım ve yetenek yönetimi ile ve organizasyonel gelişim ile de ilgilenir. Bu açılardan işletmenin stratejik iş ortaklarından biri olarak da kabul edilir. Kendini insan kaynakları eğitimi ile geliştirmiş bir insan kaynakları uzmanı hem şirket içi iletişimi artırır hem de şirkette daha adil bir çalışma ortamının oluşturulmasına yardım eder.

Akademikro ile İK/Bordro eğitimi

İstediğiniz zaman istediğiniz platformdan erişebileceğiniz Akademikro’da, 39 dersten oluşan 15 saatlik İK/Bordro eğitim programına katılarak personel yönetimine (SGK, mesai, prim ücretlerinin hesaplanması, vb.) tüm incelikleriyle hakim olabilir, bordro uygulamaları ve personel özlük işlemleri hakkında detaylı bilgi edinir, Mikro Yazılım ürünlerinin insan kaynakları alanında nasıl etkin şekilde kullanılabileceğini öğrenebilirsiniz.

Akademikro’nun verdiği İK ve Bordro eğitimi ile hem kendinizi insan kaynakları alanında geliştirme fırsatını bulacak hem de sektörde aranan bir profesyonel haline geleceksiniz.

Akademikro’da aldığınız eğitim süresince edindiğiniz bilgi ve uzman eğitmenlerin paylaştığı tecrübelerden, sektörde senelerce faydalanabilirsiniz. Bu birikim ve tecrübe ile hem insan kaynakları alanında karşılaştığınız sorunları kolaylıkla çözebilecek hem de çalışacağınız kurumda personel verimliliğini artıracaksınız.

Kariyerinize Akademikro ile yatırım yapın.

Akademikro nedir?

Akademikro, kurumsal ticari yazılım alanının en hızlı büyüyen şirketi Mikro Yazılım’ın bilgi birikimi ve deneyimini kariyerini bir adım ileriye taşımak isteyenlerle paylaşmak için kurduğu bir eğitim portalıdır. Akademikro’da Temel Düzey ile birlikte 9 farklı alanda uzmanlık eğitimi yer alıyor. Akademikro’nun uzmanlık eğitim sertifikaları ile 100 binden fazla Mikro Yazılım kullanıcısından biri olun, kariyerinizi parlatın.

23 Haziran 2020