Akademikro Blog

Kariyer merdivenini online eğitimler ile tırmanın

Kariyer merdivenini online eğitimler ile tırmanın

Aldığınız eğitimler, günümüzün iş dünyasındaki yerinizi ve kariyerinizin değerini belirler.

İş hayatında öne çıkmak isteyenlerin yardımcısı: Online eğitimler

Bugün, kendini aldığı eğitimlerle besleyip geliştiren genç profesyonellerin önü rakiplerine göre çok daha açık. Özellikle uzmanlaşmayı tercih ettiğiniz alanda ne kadar eğitim alırsanız sizin için o kadar fazla fırsat kapısı açılacaktır. Okuldan aldığınız eğitimleri destekleyerek bir üst seviyeye çıkmanızı sağlayan online eğitimler ile kariyer basamaklarını hızla çıkabilirsiniz.

Seçtiğiniz alanın uzmanı olan kişilerden alacağınız online eğitimler, hem akademik bilginizi pekiştirmenize yardım eder hem de sektörün önde gelen isimlerinin onlarca yıldır yaşadığı deneyimlerden faydalanma imkanına kavuşmanızı sağlar.

Online eğitimin değeri

Kariyerinizin gelişimini hızlandıran online eğitim programları ile ilgilendiğiniz alanın usta isimleriyle bizzat tanışıp onlardan tavsiye alma şansına sahip olabilirsiniz. Bu tavsiyeler, senelerin tecrübesine dayandığından, kariyer basamaklarını tırmanırken size daima yol gösterir. Alanınızda daima doğru yoldan gitmenizi, doğru seçimleri yapmanızı sağlayan bilgi ve deneyimi Akademikro eğitimleri ve bu eğitimlerin sonunda edindiğiniz sertifikalar ile alabilirsiniz.

Online eğitim portalı Akademikro

Türkiye’nin ilk yerli kurumsal yazılım şirketlerinin başında gelen Mikro Yazılım, 32 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini, kurduğu eğitim portalı Akademikro ile genç profesyonellere aktarıyor. Siz de Akademikro bünyesinde, ön muhasebeden finansa, lojistikten sistem yönetimine, e-dönüşümden perakende çözümlerine, üretim yönetiminden maliyet muhasebesine dek pek çok eğitim bulabilirsiniz. İş dünyasında öncelikli olarak gerek duyulan bu alanlarda edineceğiniz bilgi ile hem işiniz kolaylaşacak, hem daha yetkin hale geleceksiniz, hem de hayalini kurduğunuz kariyere kavuşacaksınız.

Rakamlarla Akademikro

  • Akademikro’da, temel düzey dahil 9 farklı alanda uzmanlık eğitimi bulunuyor.
  • Portalda 700’ün üzerindeki online eğitim içeriği var.
  • Akademikro’da 300 saati aşan bir eğitim süresi mevcut.
  • Akademikro’nun 500 üyesi tam 250 saat eğitim videosu izledi.
  • Tam 265 kişi temel düzey eğitimi aldı.

Akademikro ile iş dünyasındaki yerinizi güçlendirin

Akademikro uzmanlık sertifikaları ile finans ve ERP süreçlerini kapsayan birçok teorik bilgiyi öğrenebilir ve uzman bir Mikro Yazılım kullanıcısı haline gelebilirsiniz. Siz de Akademikro’yu seçin, deneyimleyeceğiniz etkin öğrenme süreci ile kariyerinizi bir basamak yukarıya taşıyın.

11 Ağustos 2020