Akademikro Blog

Şirketinizin e-dönüşüm sürecinde aranan eleman olun!

Şirketinizin e-dönüşüm sürecinde aranan eleman olun!

e-Dönüşüm süreci devam ederken sahip olduğunuz bilgi birikimi ile şirketinizin aranan çalışanı olmak ister misiniz? Akademikro ile kendinize yapacağınız eğitim yatırımı sayesinde şimdi bu hedefe her zamankinden daha yakınsınız!

e-Dönüşüm nedir?

Her an yenilenen bilgi ve iletişim teknolojileri, bir yandan hayatın her alanında yepyeni olanaklar sağlarken bir yandan da değişen ihtiyaç ve koşullar doğrultusunda, işletme ve organizasyonlarının kullandığı teknoloji ve iş süreçlerinin daha verimli ve etkin olacak şekilde evrilmesini sağlıyor. Bu evrimi kısaca elektronik dönüşüm ya da dijital dönüşüm olarak adlandırabiliriz.

Artık kamu ve özel işletmelerin yürüttüğü finansal süreçlerin kontrolü de dahil olmak üzere bürokrasiden sağlığa, iletişimden ticarete kadar pek çok alan sektörün iş süreçleri elektronik ortamda yapılıyor. Büyük bir hızla yaşanan bu dijitalleşme sürecinde siz de şirketinizin iş süreçlerini dijital stratejiler rehberliğinde yeni teknolojiyi kullanarak yönetmeye başladığınızda kendi e-dönüşüm sürecinizi başlatmış olursunuz.

e-Dönüşümün bir önemli özelliği de müşteri odaklı olmasıdır. Sosyal medyanın, big data‘nın, bulut teknolojilerinin, yapay zekanın ve sunduğu tüm dijital araçların sayesinde hitap ettiğiniz kitlenin müşteriye dönüşmesini de sağlar.

Şirketiniz e-dönüşüm sürecini nasıl başlatabilir? Sizin bir çalışan olarak bu süreçteki rolünüz nasıl olmalıdır?

e-Dönüşüm, altyapıdan üretime, müşteri yönetiminden reklam ve pazarlama çalışmalarına, muhasebeden insan kaynaklarına aklınıza gelebilecek tüm işletme bileşenleri ve iş süreçlerini yakından ilgilendirir. Bu süreç, şirketinizin faaliyetleri ve teknolojisi itibarıyla bilgi; strateji ve planlama itibarıyla zaman; iş gücü ve finans ihtiyacı itibarıyla ise kaynak gerektir. Kullandığımız mobil araçlar ve ticari programlar nedeniyle zaten dijital dünyanın içindeyiz. Ancak kullandığınız araçlarla birlikte iş yapış biçimlerimizi de dönüştürdüğümüzde dijital dönüşümü başlatmış olacağız.

Şirketinizin e-dönüşüm sürecinde siz de işletme altyapısının incelenmesinden, saptanan sorunlara göre çözüm ve yol haritası üretmeye dek her aşamada bilgi birikiminiz ve motivasyonunuzla aktif rol alabilirsiniz. Çözüm ve yol haritasının tamamen şirkete özel olduğu bu yolda siz de ekibinize ihtiyaç duyacağı tüm alanlarda destek sunabilir, şirketinizin aranan elemanı olabilirsiniz!

Akademikro ile kendinize yatırım yapın 

Akademikro, kurumsal ticari yazılım alanında 1988 yılından beri faaliyet gösteren Mikro Yazılım’ın bilgi birikimi ve deneyimini aktarmak için kurduğu faydalı bir eğitim portalı. Temel Düzey ile birlikte 9 farklı alandaki uzmanlık eğitiminin yer aldığı Akademikro’ya dilediğiniz zaman, dilediğiniz platformdan erişebilir, verimli ve etkili bir öğrenme süreciyle iş hayatında sizlere fayda sağlayacak niteliklere sahip olabilirsiniz.

Akademikro’nun e-Dönüşüm programında yer alan 2,5 saat süreli 15 derslik eğitim ile e-dönüşüm süreçlerinin işleyişini ve bu süreçlerin Mikro Yazılım programlarında nasıl kullanılacağını kolayca öğrenebilirsiniz. Akademikro eğitimi hem kendinize kariyeriniz için özel bir yatırım yapabilir hem kazanacağınız kalifikasyonlar sayesinde aradığınız işe bulabilir hem de çalıştığınız iş yerinin favori elemanı olabilirsiniz.

11 Ağustos 2020