Akademikro Blog

Yöneticiliğe giden yol

Yöneticiliğe giden yol

Çalıştığınız alanda yönetici olmak mı istiyorsunuz? Peki bunun için neler yapmalısınız?

Yöneticiliğe adım adım

Herkes çalıştığı alanda yükselip yönetici olmak ister. Ancak pozisyon sayısı az, o pozisyona erişmek isteyen çalışan sayısı ise çoktur. Peki yönetici makamına giden yolda, sizi neler bekliyor? Hangi sorunları nasıl karşılamalı, nasıl çözüm üretmelisiniz?

Yönetim ve yöneticilik eğitimleri

Elbette her çalışanın ve yöneticinin sorunlar karşısındaki çözüm yöntemleri farklıdır. Ancak bazı yöntemler vardır ki, pek çok başarılı yönetici tarafından daha önce tecrübe edilmiş ve etkinliği kanıtlanmıştır. İşte bu tip yöntemleri ve yaratıcı çözümler üretmeyi sağlayan bakış açılarını ancak bu alanın profesyonellerinden öğrenebilirsiniz.

Çünkü yönetim ve yöneticilik beceri ve uzmanlık gerektirir. Bu beceri ve uzmanlık ise sizi bu yolda rakiplerinize karşı avantajlı hale getirecek eğitimleri veren kurumlardan alınabilir.

Yönetim ve yöneticilik eğitimlerinin faydaları

Yönetim ve yöneticilik eğitimleri ile yaratıcılık yeteneği kazanabilir, iletişim becerinizi kuvvetlendirebilir, mesajları doğru şekilde almayı öğrenebilir, çalışanlara ilham verme konusunda tecrübe kazanabilir, zaman ve performans yönetimi gibi konulardaki bilginizi güçlendirebilirsiniz.

Yöneticilik eğitimleri ile yalnızca stratejik yönetim tekniklerini öğrenip liderlik vasıflarınızı geliştirmekle kalmaz aynı zamanda iş dünyasının usta yöneticileriyle tanışarak siz de öğrendiklerinizi ustalıkla kullanabilecek hale gelebilirsiniz. Hem akademik bilgi hem de tecrübe edineceğiniz bu eğitimler ile daha başarılı bir lider olmak artık daha kolay.

Kısa kısa Akademikro

  • Akademikro, Türkiye’nin ilk yerli kurumsal yazılım şirketlerinden Mikro Yazılım’ın 32 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini iş yaşamındaki profesyonellerle paylaştığı faydalı bir eğitim portalı.
  • Akademikro, Temel Düzey dahil 9 farklı alanda uzmanlık eğitimi veriyor.
  • Akademikro’da 700’ün üzerindeki online eğitim içeriği ile ve 300 saatlik dersler veriliyor.
  • Akademikro uzmanlık sertifikaları, online sınavlar ile edinilebiliyor.
  • Akademikro’da başlangıç eğitimleri de dahil olmak üzere farklı kategorilerdeki eğitimleri tamamlayarak finans ve ERP süreçlerini kapsayan birçok teorik bilgi kazanılabilir.

Akademikro ile kariyerinizi bir üst seviyeye taşıyın

Akademikro sertifikası, sizi hem uzman bir Mikro Yazılım kullanıcısı haline getirir hem de seçtiğiniz alandaki etkin öğrenme süreci ile kariyerinizi bir adım yukarıya taşımanızı sağlar. Siz de Akademikro’dan uzman sertifikanızı alın, iş hayatınızın verimini artırın.

23 Haziran 2020